Strelec

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

НОВА МАНСАРДА ( Реф : 2-1356)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 3/879)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ТРОСОБЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : 3/879)
Повеќе
Цена : 39 500 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
ОДРЖАНА КУЌА ВО ЈЕНИ МААЛЕ ( Реф : К1649)
Повеќе
Цена : 21 000 €
Простор (ефективен) : 76 m²
Повеќе
СТАН И ГАРАЖА НА НАЈУБАВОТО МЕСТО ВО ЦЕНТАР ( Реф : 3/878)
Повеќе
Цена : 48 000 €
Простор (ефективен) : 61 m²
Повеќе
КАЈ ОУ СТИВ НАУМОВ, КУЌА, НОВ И СТАР ДЕЛ ( Реф : k1938)
Повеќе
Цена : 49 999 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 100 m²
Повеќе
Деловен простор за издавање in ( Реф : Д473)
Наемнина : 499 € / месец
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА КУЌА ЈЕНИ МААЛЕ ( Реф : К1917)
Повеќе
Цена : 28 000 €
Простор (ефективен) : 80 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ВО ОБЈЕКТ СО ДВА СТАН ( Реф : 58ca84a40543d)
Повеќе
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 100 m²
Повеќе
ИЗДАВАМ РЕНОВИРАН МОДЕРНО ОПРЕМЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : Ц167)
Повеќе
Наемнина : 220 € / месец
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе