Strelec

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

РЕНОВИРАН СТАН КАЈ ГОРНО ВЕРО ( Реф : 3/870)
Повеќе
Цена : 42 000 €
Простор (ефективен) : 65 m²
Повеќе
НОВ ТРОСОБЕН СТАН ВО ОБЛАСТА ( Реф : 3/812)
Повеќе
Цена : 37 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ЕДНОСОБЕН СТАН СО СПАЛНА, ТРИАГОЛНИК ( Реф : 1-798)
Повеќе
Цена : 20 500 €
Простор (ефективен) : 38 m²
Повеќе
КУЌА, ИЛИ САМО ДВА КАТА ОД КУЌАТА, БРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : К1934)
Повеќе
Цена : 88 000 €
Простор (ефективен) : 300 m²
Land space : 543 m²
Повеќе
ДУПЛЕКС НОВ КАЈ ПЕДАГОШКА, МАНСАРДА ( Реф : 3/876)
Цена : 53 000 €
Простор (ефективен) : 83 m²
Повеќе
НОВО ЛУКСУЗНО ПОТКРОВЈЕ, ПРИЛЕПСКА ( Реф : 3-875)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
ПОНОВ СТАН СО ПОДРУМ И ПАРКИНГ, КАЈ ОУ ТРИФУН ПАНОВСКИ ( Реф : 3-874)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
ОДРЖАН СОНЧЕВ СТАН, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-869)
Повеќе
Цена : 42 500 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
НОВОГРАДБА, ВО БЛИЗИНА НА ВЕРО, ОД ЕДНОСОБНИ ДО ЧЕТВОРОСОБНИ ( Реф : 2-1355)
Повеќе
Цена : 759 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН ВО БЛИЗИНА НА ЦРН МОСТ ( Реф : 3/873)
Повеќе
Цена : 49 000 €
Простор (ефективен) : 90 m²
Повеќе